sdílej

Kapitola 10: My, co hrajeme ve stejné kapele: Glorida in exscelsis Deo a Jan Hašler.

A stejně tak jako máme škály médií od plytkých po agresivní, máme škály tzv dezinroframcí které nejsou dezinformace, jsou prostě spontánním polem kolektivního vědomí. Které když “zakážeme” tak … bingo… existuje stejně. Naopak,  čím větší tlak, tím větší protitlak. Čím dál více “earthlings”  je schopných z tohoto pole kolektivního vědomí stahovat a dodávat do něj své obsahy. To je řekněme “technologická” část věci.

Pak je zde aspekt psychologicko/právní. Od WWI a  “freuda” a téhle party, která skládala dohromady psýché veteránů rozbité ze zákopů u Verdunu, máme na této planetě postulované, že říci máme právo vše, co máme na mysli. A soudit nás za to nemá právo nikdo. Protože jinak by těch 20 milionů  našich prarodičů kteří se udusili yperitem, zemřelo zbytečně. Podobně jako ti dnešní miliony po té tzv vakcinaci. 

A opravdu není špatného si projít – řekneme od Vídeňského kongresu 1815, co spustilo toto kataklyzmatické peklo a co… vymodelovalo “moderního člověka.” 

Který řekl – toto už nikdy. A co se stalo, abychom se museli posunout ještě dál, k Norimberskému  kodexu. A pak ještě dál… k jadernému status quo. 

A teď jsme před dalším planetárním krokem. 

Teď, v době hrozby dalšího kataklyzmatu, v době, kdy toho ZNOVU jako v předchozích případech není mocný “systém,” (kterému i tehdy šly média na ruku), tak to musíme být ZNOVU my, kteří řekneme: tak toto už také nikdy. 

A to nikdy se netýká jen těch, kterým nesmíme říkat negři, čmoudi a buzny a rodina není táta a máme. To se týká i těch, kteří říkají: tato planeta není vězení.

A samozřejmě jako každému kvantovému skoku, zde máme kvas. Lidé hledají. Tisíc lidí jde zdánlivě špatně, tisící první se prokope k vodě. 

Ale bez těch tisíci, kteří klepou na špatné dveře, by nebyl ten tisící první. 

A z těch tísíců neznamená, že ti nedojdou nikam. 

Zrezonují a posléze zkrystalizují ve svých vlastních informačních polích a nedozírných pláních. 

Jedni budou vyrábět dorty z párků a z točenáče. 

Jiní budou kutit v dílně a tisknout na tiskárny komponenty k pípě na doma vyrobené pivo, které pak pijí se soudy v garáži. 

Další budou sdílet zehrádkářské výpěstky…

Další pojedou dějiny literatury. 

Další fyziku…

Jak jsme si říkali, že dnes sklady Amazonu mají ne 3 miliony krabiček se stejným produktem jako to bylo za totality, ale 3 miliony šarží – různých produktů. O kterých si lidé řekli na internetu, že tento olejíček je lepší než temten a tato šnůra k mobilu je lepší než tamta…

A pokud k nim z druhé strany jede ten nevyžádaný “positioning médií”, který se jim přibližuje zespoda tím, že … tupne, protože to chce být on sám, kdo chce dávat ty recepty na ty točenáče aby se lidi chodili koukat na Respekt ne na e-mimino tak takhle  to nikdy nefungovalo a fungovat nebudu. 

Protože zatímco paňmáme z Kadaně si může dovolit sdílet recept na párky, akademik je za totéž za hlupáka. 

A zatímco paňmáma získá 30 tisíc shlédnutí v rámci … jak se jmenují ty jejich platformy… mimino, atd… tak Respekt jich prodá 5 kusů, protože …intelektuálky nevaří. 

A ti co mají peníze a rozum, tak píší sami – na jiný portál. 

Třeba na platformě, kde se přemýšlí, kde se hovoří, kde se formují varianty budoucnosti lidstva. Budoucnosti na Marsu, Andromedě nebo na paralerní Zemi nebo ve starých hrdinských ságách. Nebo jak to bude s volnými energiemi, s medbeds a transhumanizačním přednosem člověka do krystalického těla. Jak se na “službách” nezávislé bytosti budou dobíjet laděním antény na kosmické přenosy a jak budou manifestovat své děti bez toho, že si jako zvířátka budou strkat pindíky do vagínky, nebo pindíky do zadečků a pak platit hypotéky až do smrti.

Fakt tím, že média budou chtít salámistky a vizionáře tlačit do škatule dezinformátorů, tím si fakt nepomohou – jejich snaha skutečně připomíná snahu vlít niagarské vodopády planetárního kvasu lidského ale i zvířecího vědomí, do zkumavky na PCR test. 

Protože toto je ten nový “mediální” trh, toto je ten positioning. Napojený na “novou ekonomiku”, ne na ty komické postavičky které na nás vykukují ze špatně zformátovaných výřezů webových stránek mediálních korporátů, které raději zlikvidují autory kteří v tom novém a budoucím poli rezonují, aby strhly kolo dějin směrem dozadu. 

Má cenu se ptát, zda lidé média odmítají proto, že nemají autory… nebo proto, že mají neschopný management a hrabivé majitele… Na to si stojí zameditovat třeba nad texty nějakého alespoň trochu konzistentního autora… který samozřejmě v médiích pracovat nebude, ale občas jej tisknout… jako třeba Václava Bělohradského, nebo otce Halíka, Hoeschela … ne toho už ne, to psychouš… ale prostě se podívat, že oni mají opravdu dobře vystavené a struktorované mentální tělo. Více díky “víře” (humanismu) než díky summě přečteného, i když ta je úctyhodná… Ale prostě ani tak na tento kvas nestačí. 

Oni jsou a budou v té jedné své bublině, která se bude volně vznášet vedle těch salámistek a vedle těch obyvatel měsíce a tak. A jak velké budou ty bubliny, bude záležet na jejich vlastní percepci. Tedy rovnováze získám/dám. 

A pokud toto pochopíme, pokud pochopíme, proč má jeden Landa a jeden harmonikář a jeden dirigent pod sochou Karla Hašlera 4 tisíce předvánočních shlédnutí, zatímco nová pěti vláda  má shlédnutí tisíc, tak  dosáhneme pro začátek alespoň toho, že se nebudeme navzájem urážet, cenzurovat, komentovat, slídit, a samozřejmě perzekuovat, vyvlastnovat či dokonce kriminalizovat.  

Do té doby platí, že v den, kdy údajná vakcina zabila na této planetě první dítě, tak média nejen že selhala na celé čáře, ale zradila lidský život na této planetě. Ve chvíli, kdy zatajila nejen to úmrtí, nejen to dítě, nejen ty pozůstalé, ale zatajila příčinu jeho smrti tak aktivně pomohla tomu,  že následně došlo k vraždě dalších tisíců dětí, alespoň těch, o kterých víme a alespoň se strašným slovem zatím. 

Snaha médií zaměnit smrt organickyou za smrt syntetickou, institucionální, je zrada, která bude stát dříve či později před mezinárodním tribunálem, který nebudou tvořit ti soudci, kteří lidský život zradili stejně jako ta média, ale pozůstalí po těch dětec.  A před soudy budou stát ne manažeři a Křetínští ale ti, kteří se marně snaží vmísit mezi lid. Stejně marně, jako se vlády, které mají krev na rukou, se snaží vmísti mezi občany, které zradily. 

Tečka. 

A zde jako příklad, jak moc potřebujeme ve své společnosti údajné dezinformátory a a údajné konspirátory a údajné antivaxery, si poslechneme, a jak stand up komička Yngland Hrušková  trénuje vánoční koledy na půlnoční do husitského kostela v České Skalici. https://fb.watch/a5nR0gW9-l/

A užijme si tu její spontaneitu, např. když dospívá “sláva na výsostech bohu… A prý: 

“a nevíte, co to je to in exelsis deo? Deo… Deo, to bude nějaký deodorant, že. A to in exelsis?” No a co…?! Je naše proto, co je podstatné. Že byla zase 5 týdnu blokovaná  za to, že si maluje rtěnkou rty před počítačem a u toho vypráví, jak je s Karlem neobsloužili v restauraci a pak na ně zavolali policii. A ona “všemu navzdory” krásně zpívá koledy a my víme, že ne jako za bytových představení za Havla, protože tehdy to šlo, to se ještě netrasovalo, ale ona s tímto nadáním,  hlasem, talentem, přednesem, už druhý rok nesmí nejen zpívat, ale nesmí o tom ani mluvit. Protože zatímco za havla stáli dva pánové v černých kabátech před Hrádečkem, tak my teď máme všichni za krkem bestii AI. 

 “Antivaxerka, dezinformátorka.” Píší s její pomocí média. 

Manipulátoři, lháři, kolaboranti a zrádci. 

Vítězem pandemie bude píseň. Emotikon.  

Ne miliony překroucených slov, která se slyla do jediného hadího syčení které nám penetruje do našich uší a mozkou silou. 

Ne ne. Bude to právě spojení mezi člověkem a člověkem, v poměru jedna ku jedné. Protože jak známo, každý jsme středem svého vlastního vesmíru, proto si dáváme pozor na přílepky typu “vnímám a reaguji: “jím a vyměšuji” a na ty “a co mám tedy dělat”. 

Protože … ono je opravdu více důležitější si vypěstovat ředkev, než jít k volbám. Po kterých se od námi zvolených politiků, v jakémkoli státě světa, dozvíme, že globální čipy budou od roku 2023 platit pro jakýkoli přístup ke “službám.”  Ale to že prý nezařídí stát, ten hodný táta/máma, ale ti provozovatelé a majitelé “služeb.” Monopolizovaný “soukromý sektor. Majitelé korporátů, kterým ten hodný stát máma táta, díky našim hloupým volbám, zajistil exkluzivní trh s těmito “službami.”

 Třeba trh s energií a s potravinami. Tak proč by se jejich majitelé dělili třeba s hospodou na Šeberáku nebo s terapeutickou klinikou na Vinohradech, když jim k té exkluzivitě ten hodný máme táta stát ještě napíše legislativu. Ne od Šumavy k Tatrám, ale od Tichého po Atlantický oceán. 

A vy občané, vy běžte do Agrofertu a do automotiv nebo do médii, hezky si stupněte do své stanice jako v Číně, zapněte si digitální kód, přihlašte se a jestli chcete, aby vám fungovala karta na zaplacení nafty, tak si nesmíte ani pomyslet: “Ne, tohle s očkováním  opravdu nemá vůbec nic společného”. Mohou za to přece ti neočkovaní přenašeči kteří zlobili, demonstrovali a nenechali se lobotomizovat. 

Tak takto ne. Už nikdy nechceme slyšet slovo konspirace, slovo antivaxer, slovo antirouškar, slovo dezinformátor, ruský agend, ezo, falešný vlastenec, škola života atd. Protože už nikdy nechceme slyšet slovo covid, lockdown, green pass, korporátní nadnárodní média a další formy fašismu. 

Může se ti také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

RSS